Contactgegevens
T 078-7999945 078-7999945

Beschermingsbewindkantoor Nederland

Al meer dan 14 jaar beheert Beschermingsbewindkantoor Nederland de financiën van mensen die daar als gevolg van een beperking dringend behoefte aan hebben. De correcte omgang met een kwetsbare en bijzondere doelgroep en het zo spoedig mogelijk bereiken van een gezonde, stabiele financiële situatie staan daarbij hoog in het vaandel.

De organisatie investeert in het opleidingsniveau van haar medewerkers, zodat het begrip van de problematiek van de cliënt wordt vergroot en de juiste benadering wordt toegepast. Met permanente educatie wordt de vakinhoudelijke kennis van de medewerkers optimaal gehouden.

De achtergronden van de medewerkers zijn daarnaast zeer divers. Zo worden er medewerkers ingezet met ruime kennis van de vakgebieden economie, Nederlands recht, sociaal-juridische dienstverlening, accountancy en psychologie. Verder hebben de medewerkers ruime ervaring met de omgang met wettelijke schuldsaneringsregelingen (WSNP), schuldhulpverlening, incassobureaus en gerechtsdeurwaarders. De combinatie van deze kennis maakt dat alle benodigde kennis binnen de organisatie aanwezig is om ieder bewind tot een succes te maken.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang