Contact

Contact

Als gevolg van de landelijke maatregelen rondom het coronavirus heeft Beschermingsbewindkantoor Nederland momenteel minder medewerkers op kantoor beschikbaar. Daarom wordt onze telefonische bereikbaarheid tot en met 6 april 2020 aangepast. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10 en 12 uur in de ochtend. In de middag zijn de telefoonlijnen gesloten en kunt u een e-mailbericht sturen naar .

 

Van vrijdag 17 tot en met woensdag 22 april 2020 is Beschermingsbewindkantoor Nederland gesloten in verband met een softwaremigratie. Telefonisch contact is in deze periode niet mogelijk. U kunt wel per e-mail een bericht zenden naar . Hierop wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.

 

Wij hopen op uw begrip en excuseren ons voor enig ongemak.

 

De antwoorden op de meest gestelde vragen staan op onze website. U kunt uw vraag ook stellen door op trefwoorden te zoeken in het vak 'zoeken binnen de site' linksbovenaan op deze webpagina. Bijvoorbeeld: 'bewindvoerder' of 'kosten'.

Contact opnemen

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen de getoonde resultaten? Via dit contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen. U kunt ook terecht op ons telefonisch spreekuur. Vermeld bij onderstaand contactformulier de naam van de bewindvoerder!

Verplicht
Voorletters is niet juist ingevuld
Achternaam is niet juist ingevuld
 
Bedrijfsnaam is niet juist ingevuld
 
Telefoonnummer is niet juist ingevuld
Verplicht
E-mailadres is niet juist ingevuld
 • Adres

  Postadres
  Beschermingsbewindkantoor Nederland
  Postbus 229
  3330 AE Zwijndrecht

  Bezoekadres
  Fruiteniersstraat 23
  3334 KA Zwijndrecht
 • Contactgegevens

  T 078-7999945
  F 078-7999946

  KvK 24430694